Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Знайдено тіла дівчаток, які зникли в Севастополі: їх жорстоко вбили

Дівчаток, яких з 5 січня шукали разом з міліцією добровільні пошукові групи севастопольців, знайшли мертвими.

Як пише УНІАН, тіло 10-річної учениці СШ № 4 Насті Балябіної випадково помітила жінка, яка проходила ввечері 29 січня за гаражами кооперативу «Мрія» на вулиці Генерала Коломійця і близько 22.00 вона повідомила про це в міліцію. Біля 12.00 30 січня оперативники в тому ж районі виявили тіло 11-річної учениці школи-інтернату № 3 Тані Мізіної. Це всього в 500-600 м від будинку на вулиці Маршала Геловані, де жили подружки.

«Я щойно була у батьків дівчаток – вони повернулися з упізнання, - підтвердила інформацію газеті «Сегодня» Тетяна, один з координаторів пошукових груп добровольців.

У міліції поки нічого не кажуть – черговий Ленінського РУВС відповів, що даних не має в своєму розпорядженні.

За неофіційною ж інформацією, тіла дітей вивезли з місця вбивства і підкинули за гаражі. На тілі Насті виявлено кілька колото-різаних ран. Ймовірно, вона була вбита 4-5 днів тому, так само як і Таня. Не виключено, що діти мінімум три тижні були зачинені десь у межах міста, коли десятки добровольців і міліція з кінологами буквально прочісували район за районом.

Востаннє Настю і Таню бачили живими на подвір’і їх будинку 4 січня. Вони пішли близько 11-ї ранку і додому не повернулися. Наступного дня був оголошений їх розшук. Пізніше з`являлися суперечливі відомості про те, що вони нібито потрапляли в об`єктив камер зовнішнього спостереження 5 і 6 січня. Місту були

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ