Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Знайшли чоловіка, що розтрощив поліклініку в Самборі

Правоохоронці викрили зловмисника, котрий проник у самбірську поліклініку, розбив у приміщенні всі двері та викрав ноутбук. Працівники поліції перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших злочинів, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, у Самбірський відділ поліції 16 січня близько сьомої години ранку надійшло повідомлення про те, що вночі у приміщенні Самбірської центральної районної поліклініки, розташованої по вулиці Чайковського, було пошкоджено близько сорока дверей у кабінети, вчинено безлад та розкидано майно. В подальшому одна з працівниць медзакладу повідомила, що з приміщення було викрадено її ноутбук вартістю близько 28 тисяч гривень.

Як встановили працівники сектору карного розшуку Самбірського відділу поліції, до вчинення цих кримінальних правопорушень причетний раніше судимий 21-річний місцевий мешканець. Викрадений ноутбук вилучено.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває, поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ