Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Знайшли речі загиблих під Іловайськом бійців

На території фермерського господарства поблизу селища Таромське Дніпропетровської області волонтери виявили десятки мішків з речами загиблих українських бійців. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів депутат міськради Кривого Рогу Микола Колесник.
Фейсбук Миколи Колесника

"Чим я займаюся у річницю створення «Кривбасу». А займаюся я викопуванням речових доказів, разом з командою «Евакуація 200». Викопуємо форму, берці, ремені, кобури, мішки з моргу, з бірками. Речі Іловайських хлопців. Усі 36 мішків на одне сільгоспгосподарство завіз у 2014 році тодішній голова Таромського відділку міліції (підсушити трохи). І забув забрати, відморозився, на дзвінки власників господарства не реагував", – йдеться у повідомленні.

За словами Колесника, люди знайшли його і попросили все зробити по-людські. Адже ці речі потрібно поховати, а не закопати.

"Зателефонував 102, сиджу чекаю СОГ. Хотів зробити стрім. Вибачте, не можу, руки трусяться", – додав Колесник.

Нагадаємо, за офіційними даними бій під Іловайськом коштував загибелі 366 українців. 429 воїнів отримали поранення. 300 військовослужбовців потрапили в полон. В новітній історії України події серпня 2014 року запишуться, як жахливий кремлівський злочин.

Канал 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ