Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зняли прапори РФ і викинули: окупанти в Криму прийшли з обшуками до неповнолітніх

В селі Курське Білогірського району та в селі Холодівка Судакського району Криму російський окупанти провели обшуки в будинках неповнолітніх. Як повідомляє громадська організація «Кримська солідарність» у Facebook, причиною обшуку стали зняті і викинуті хлопцями прапори РФ з адміністративного будинку сільської ради.

Уточнюється, що в с. Холодівка провели обшук у Алієва Азіз-Мухаммеда, а в селі Курське – у Коки Мустафи, Абдувелієва Ескендера, Абдувелієва Умера, Сейтхалілова Рідвана, Асанова Сейтумера.

У співтоваристві повідомили, що після обшуку неповнолітній Азіз-Мухаммед залишився вдома, його техніку не вилучили, окупанти обмежилися візуальним оглядом. Абдувелієва Ескендера і Асанова Сейтумера відвезли з будинку до Білогірського РВВС.

«У травні 2018 року неповнолітні хлопці, у будинках яких зараз йдуть обшуки, зняли прапори Російської Федерації з адміністративної будівлі сільської ради і викинули. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ст. 329 КК. Санкція даної статті передбачає обмеження волі, примусові роботи, арешт або позбавлення волі.Тоді співробітники Центру протидії екстремізму встановили всіх учасників інциденту. Та хлопці вже давали свідчення», – йдеться в повідомленні «Кримської солідарності».

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ