Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зняття трьох голів обласних організацій „Вперед, Україно!” фінансує народний депутат Волга – Юлія Лукіна

„Наскільки мені стало відомо, нелегітимні позачергові збори ЛОО „Вперед, Україно!” відбувались у неділю, проте на них не була присутньою ні я, як голова обласної організації, ні жоден з моїх заступників”, – повідомила „Гал-info” голова ЛОО „Вперед, Україно!” Юлія Лукіна.
                         За її словами, про прийняте на зборах Львівської організації рішення вона дізналась від кореспондента „Гал-info”.
„Проведення таких зборів свідчить про намір відірвати партію від громадського руху „Народна самооборона”. Власне, у грудні було проведено всеукраїнський з’їзд партії „Вперед, Україно!”, де було прийнято стратегічне рішення про підтримку і вхід у громадський рух Юрія Луценка. Спроба прийняття таких рішень означає спробу відірвати загалом „Антикримінальний вибір” від участі у „Народній самообороні”. Я сміливо роблю такі заяви, оскільки вважаю, що почали діяти гроші, які виділив пан Волга, а йдеться про два мільйони гривень, на припинення „Народної самооборони”. Хочу також повідомити, що подібні спроби несамовільного зняття керівників обласних організації відбуваються і у Києві, і в Криму, про що мені сьогодні повідомили колеги по партії”, – сказала Юлія Лукіна.
            Вона також зазначила, що буде виясняти ситуацію у Києві з головою всеукраїнської партії, а деталі цього стануть відомими у п’ятницю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ