Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Зовнішній борг Львова становить разом з відсотками понад 1 млрд гривень, - депутат міськради

За словами депутата Львівської міської ради Юрія Кужелюка, зовнішній борг міста нині становить разом з відсотками понад 1 млрд гривень. І це без заборгованості підприємств, які виконували роботи за бюджетні кошти. Про це повідомила прес-служба ГО «Спільнота».

 

«На початку цієї каденції зовнішній борг міста становив 120 мільйонів гривень. Це майже вдев’ятеро менше ніж зараз. Ми повністю провалили роботу зі стадіоном і в результаті втратили 25 га землі, але за стадіон маємо 200 млн боргу від запозичень.  Крім того ми 6 років розробляємо генеральний план міста і його досі нема. І я підозрюю чому: бо коли немає генерального плану, то можна в ручному режимі будувати, де хочеш і що хочеш. Також ми хочемо вкладати 300 млн грн у абсолютно економічно не вигідний трамвай до стадіону» - Каже Юрій Кужелюк.

 

Додамо, що учора, 15 квітня, був заслуханий звіт виконавчих органів Львівської міськради, з яким виступив міський голова Андрій Садовий. Після жвавого  обговорення депутати не змогли оцінити звіт - забракло голосів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ