Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ЗСУ повністю обладнають свої позиції в зоні АТО до кінця місяця

У прес-центрі АТО повідомляють про тишу на Донбасі минулої доби і майже завершення робіт з облаштування позицій ЗСУ. Про це йдеться на сторінці прес-центру у Фейсбуку.

«Ніч 13 жовтня в зоні проведення антитерористичної операції пройшла спокійно. Користуючись затишшям, військові продовжують займатися обладнанням своїх позицій. Зокрема, в районі Артеміська багато об’єктів вже пройшли перевірку комісіями від Міністерства оборони. Ступінь готовності решти – 90 відсотків і дообладнання позицій буде завершено до кінця місяця», – йдеться в повідомленні.

За даними прес-центру АТО, зараз ЗСУ ведуть також роботи з виявлення вибухонебезпечних предметів на донецькому напрямку.

Бойовики угруповання «днр», визнаного в Україні терористичним, заявили учора про 9 обстрілів з боку українських військових. Оновлених даних станом на ранок вівторка немає. В угрупованні «ЛНР» про ситуацію на території, яку вони незаконно контролюють, не повідомляють.

Наприкінці серпня на переговорах у Мінську Тристороння контактна група щодо мирного врегулювання в Україні, а також представники проросійських сепаратистів домовилися про чергове припинення вогню з 1 вересня. Відтоді режим припинення вогню переважно підтримується.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ