Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Зустрінься з Горбалем - поділись наболілим

Василь Горбаль вважає, що регулярні зустрічі влади з представниками місцевого бізнесу сприятимуть розвиткові підприємництва. Про це голова Львівської ОДА заявив на брифінгу після засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при Львівській облдержадміністрації.

«Наразі ми маємо чергову зустріч з бізнесом. За час мого перебування на посаді голови ЛОДА це четверта чи п’ята зустріч. Кожна зустріч є більш щирішою з погляду реплік. Перші зустрічі були формальними, відбувалися за чітким сценарієм, відпрацьованим чиновниками середньої ланки. Про наболіле люди говорили риторичними запитаннями, і всі знали, що на них відповіді немає. Тепер люди бачать адекватну реакцію. Тобто ті проблеми, які ставляться, скажімо, по розвитку бізнесу, або одразу вирішуються, або даються відповідні доручення. Як це було з Нестле», – зазначив губернатор.

За його словами, цього тижня на Львівщині завершиться призначення усіх керівників районів і від них вимагатимуть уважного ставлення до підприємців.

«Також сприймаю критику стосовно сайтів ЛОДА. Я сам коли туди зайшов, там інформація стосовно інвестиційних проектів була від 2008 року. Я розумію 2009-й – кризовий. По райадміністраціях окрема розмова. Коли я сказав про відеорозмови через скайп, то багато пішли на курси. Розумію, що не всі зможуть це підтримувати, але ми до цього прийдемо», – додав В. Горбаль

Нагадаємо, сьогодні, 30 червня, у Львові відбулося засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при Львівській облдержадміністрації. Головував на засіданні керівник ЛОДА В. Горбаль за участі голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва України М. Бродського. У засіданні також взяли участь перший заступник голови Державної податкової адміністрації у Львівській області М.Князевич, президент Асоціації роботодавців Львівщини З.Бермес, голова гільдії рестораторів м. Львова М.Зархін, керівник Комітету підприємців Львівщини Я.Рущишин, член правління Європейської бізнес асоціації М.Мальський та інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ