Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Зведений загін військовослужбовців інженерного полку повернувся на базу

Зведений загін військовослужбовців інженерного полку, який дислокується у одному з райцентрів Львівщини, сьогодні вночі повернувся із зони проведення антитерористичної операції до пункту постійної дислокації. Повідомив підполковник Володимир Скоростецький, Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів).

42 військовослужбовці зведеного загону виконували завдання на теренах Донецької області щодо обладнання лінії оборони. За декілька місяців перебування на буремному Сході України бійці-сапери відбудували більше ніж 30 взводних опорних пунктів, відрили не один кілометр лінії траншей, окопів під бойову техніку. Своє професійне свято – День інженерних військ ЗС України, солдати та офіцери загону зустріли на передовій.

Зі слів командирів підрозділів загону командира понтонно-мостового батальйону підполковника Руслана Сасюка та командира інженерно-позиційного батальйону підполковника Андрія Туза, особовий склад із честю виконав усі поставлені вищим командуванням завдання.

Зустрічали воїнів-героїв рідні та близькі, а також представники духовенства та органів місцевої влади. Зокрема секретар Самбірської міської ради полковник у відставці Володимир Дацюк, заступник Самбірського міського голови Юрій Леськів та отець Микола ЛИСЬКО.

За проявлену мужність та високу оперативність у виконанні поставлених завдань, командир військової частини полковник Олександр Корольов на стройовому плацу полку вручив грамоти від Міністра оборони України й командування частини особовому складу зведеного загону, який повернувся із зони АТО.

Поряд із цим, весь особовий склад частини проводжав у зону АТО військовослужбовців окремого інженерно-технічного батальйону, сформованого на базі військової частини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ