Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звернення депутатів ЛМР до міських рад обласних центрів України

З ініціативи фракції БЮТ у Львівській міській раді депутати прийняли звернення до міських рад обласних центрів України з пропозицією 24 жовтня 2004 року провести у Львові термінове зібрання голів міст та представників депутатського корпусу обласних центрів, на якому заслухати позицію Секретаріату Президента, Кабміну, ВРУ та виробити спільні рішення щодо виходу з кризової ситуації, що склалася навколо підвищення тарифів на теплову енергію для населення.
 Текст звернення подаємо нижче:
„Шановні колеги, міські голови та депутати!
Ми з Вами входимо в опалювальний сезон в критичних умовах. В черговий раз центральні органи влади перекладають свою недолугість та прорахунки на плечі мешканців наших міст та міські ради.
Ми, як представники місцевого самоврядування, не маємо права зволікати. На нас лежить відповідальність за тепло в домівках.
Тому ми пропонуємо 24 жовтня 2006 року провести у Львові термінове зібрання голів міст та представників депутатського корпусу обласних центрів, на якому заслухати позицію секретаріату Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради та виробити спільні рішення щодо виходу з кризової ситуації.”
Звернення підписали усі голови фракцій Львівської міської ради: БЮТ – Юрій Гудима; «ПОРА» – Петро Адамик; «Наша Україна» – Василь Трач; УНП – Юрій Кужелюк; ВО «Свобода» - Василь Павлюк; ПРП – Олег Бас.
Повідомили в прес-службі ЛМР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ