Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звернення фракції політичної партії «УДАР» до депутатів від Партії Регіонів у Львівській обласній раді

Фракція політичної партії «УДАР Віталія Кличка» поширила звернення до депутатів від Партії Регіонів у Львівській обласній раді, закликавши їх публічно вийти з «Партії Регіонів».

Події, які відбуваються в Україні, починаючи з кінця листопада минулого року засвідчили факт згортання демократії та узурпацію влади в державі. Особливий цинізм владного режиму, уособленням якого є президент Янукович, продемонстрували дії так званих «правоохоронців» в Києві. Лише за два дні вбито сім протестувальників. Один з них – львів’янин. Сотні громадян України, по-звірячому побиті оскаженілими бойовиками у формах «Беркуту», травмовані спецзасобами молоді люди назавжди залишаться інвалідами. Посеред вулиць, з лікарень та власних помешкань викрадають громадських активістів. Є численні докази, як люди у формі працівників МВС (адже правоохоронцями їх назвати не можна) цілеспрямовано стріляли у журналістів, медиків, працівників Червоного Христа. На вулицях Києва триває війна, розв’язана владою проти свого народу. Список жертв режиму Януковича збільшується кожного дня.

Ні для кого немає сумнівів, що усі ці звірства робляться з наказу та ініціативи чинної влади. Початок нещадного терору був покладений ще 27 листопада відмовою від підписання угоди з ЄС про Євроінтеграцію. Усі наступні кроки влади були скеровані лише на узурпацію влади та ескалацію конфлікту.

Незаконно прийняті «диктаторські закони» відкривають режиму прямий шлях до встановлення диктатури, і саме вони розв’язали руки вбивцям на вул. Грушевського у Києві.

Натомість, цинічні заяви Прем’єр-міністра Азарова (за сумісництвом – голови Партії Регіонів) та Міністра ВС Захарченка свідчать про відсутність будь-яких намірів пошуку компромісу з мітингувальниками. Це означає, що вбивства, викрадення людей, терор та побиття будуть продовжуватись.

Міжнародна спільнота уже відреагувала на безчинства влади санкціями та скасуванням віз.

Натомість, сьогодні ви, представники «Партії Регіонів» у місцевих органах влади, у Львівській обласній раді, зокрема, перебуваючи в лавах цього угрупування, фактично, підтримуєте дії своїх однопартійців, що займають керівні посади в Україні.

Відтак, закликаємо вас публічно вийти з «Партії Регіонів», припинивши таким чином, підтримку злочинів проти громадян України. Це є вашим моральним та громадянським обов’язком. Доведіть громаді Львівщини, що гідні представляти її інтереси.

Сьогодні обов’язок кожного з нас – бути з своїм народом, разом борючись за свою свободу та свою державу!

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ