Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звільнення Пшевлоцького є політичним, і ми хочемо підтримати КУН у відстоюванні його прав — Олесь Старовойт

«КУН є, був і залишається політичним партнером НСНУ, а звільнення Пшевлоцького є політичним, тому ми хочемо підтримати Миколу Пшевлоцького, як члена КУНу, щодо відстоювання його прав» — про це у коментарі «Гал-info» заявив депутат Львівської облради, член фракції «НУ» Олесь Старовойт у відповідь на заяву фракції БЮТу у ЛОР, яка виступає проти розгляду питання звільнення Миколи Пшевлоцького на позачерговій сесії Львівської обласної ради.
Водночас Старовойт виправив неточності у заяві БЮТу, сказавши, що КУН не входив до блоку «НУ-НС».
«Він входить в міжфракційне депутатське об’єднання «Наша Україна», — зазначив Старовойт. — І КУН є нашим політичним партнером, і тому ми відстоюватимемо позицію Пшевлоцького». 
Нагадаємо, сьогодні прес-служба ЛОО ВО „Батьківщина” поширила заяву фракції БЮТ у Львівській облраді за підписом Людмили Козак, у котрій БЮТівці висловили свою позицію щодо ситуації зі звільненням начальника Головного управління земельних ресурсів Миколи Пшевлоцького. Зокрема, фракція БЮТ називає рішення про включення у порядок денний засідання сесії облради питання про звільнення Миколи Пшевлоцького з посади начальника обласного управління земельних ресурсів політичною піар-акцією. Фракція БЮТ заявляє про підтримку політики Кабміну на чолі з Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко: „…ми цілком довіряємо та підтримуємо рішення Уряду, у тому числі й ті, які стосуються Львівщини”.
7 березня начальника Головного управління земельних ресурсів у Львівській області Миколу Пшевлоцького звільнили із займаної посади. У цей час Пшевлоцький перебував на лікарняному. На його місце було призначено Дмитра Завтура, представлення якого відбулося 11 березня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ