Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звільнення Пшевлоцького відбулося без відома Тимошенко

Пікету з приводу звільнення Миколи Пшевлоцького з посади начальника управління земельних ресурсів у Львівській області сьогодні не буде, масові акції протесту розпочнуться з понеділка. Про це в коментарі „Гал-info” повідала голова прес-служби ЛОО КУНу Наталя Улинець.
„Ми зробили перерву, масові акції протесту заплановані на понеділок, – повідомила Улинець. – Нас уже підтримали праві партії НРУ, УНП, а також міжфракційна депутатська група „Нова Галичина”, куди входять представники різних партій”.
За словами Улинець, стосовно незаконного звільнення Пшевлоцького зараз проводяться переговори з народними депутатами України. Зокрема, стало відомо, що ані львівській організації БЮТу, ані самій лідерці БЮТу Юлії Тимошенко не було відомо про звільнення Миколи Пшевлоцького.
„У нас є інформація, яка свідчить про те, що Юлія Володимирівна не знала про звільнення Пшевлоцького, – каже Улинець. – Це справа рук двох депутатів від БЮТу, які лобіювали це питання самовільно”.
Водночас, як повідомила Наталя Улинець, сьогодні Микола Пшевлоцький планує подати заяву у суд про порушення трудового законодавства під час звільнення.
Нагадаємо, 7 березня начальника Львівського обласного головного управління земельних ресурсів Миколу Пшевлоцького звільнили з займаної посади. У цей час Пшевлоцький перебував на лікарняному. На його місце було призначено Дмитра Завтура, представлення якого відбулося 11 березня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ