Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звільнення Володимира Хімея пов’язане з перебудовою СБУ – Антон Ружицький

«Сьогоднішнє звільнення Володимира Хімея з посади начальника Управління Служби безпеки України у Львівській області не є особистою справою Президента Віктора Ющенка або його прихильників», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат Антон Ружицький.

«Таке рішення Президента можна пояснити зміною кадрової системи в складі Служби безпеки України. Також це пов‘язано з кримінальними справами проти деяких працівників СБУ», – зазначив народний депутат.
За словами Антона Ружицького, Володимир Хімей є професійним генералом, він працював в контррозвідці і дуже добре справлявся зі своїми обов‘язками. Однак часи змінилися і з‘явилося чимало різних напрямків, в яких потрібно працювати СБУ. 

   Нагадаємо, що сьогодні, 28 грудня, своїм указом Президент Віктор Ющенко призначив на посаду начальника Управління Служби безпеки України у Львівській області Сергія Ратієва.
Перед тим відповідним указом Президента було звільнено Володимира Хімея з посади начальника Управління Служби безпеки України у Львівській області. Цей указ Віктор Ющенко підписав сьогодні зранку, повідомляє офіційний портал Президента.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ