Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Звільнився шеф-редактор новин телеканалу «Інтер»

Шеф-редактор новин телеканалу «Інтер» Олександр Пилипець залишив канал. Цю інформацію він особисто підтвердив «Телекритиці». 13 січня, він написав заяву і з сьогоднішнього дня звільнився з «Національних інформаційних систем» (НІС - новинний продакшн медіагрупи «Інтер»).

Олександр Пилипець працював шеф-редактором НІСу із вересня 2009 року. Формально його посада називалася «заступник директора з творчих питань - керівник редакції інформаційно-аналітичних програм». Хто обійме посаду замість нього, йому невідомо.

Про причини свого звільнення пан Пилипець воліє не говорити. «Всьому свій час. Я достатню кількість часу пропрацював у багатьох компаніях. Працював у Кабміні, на «Україні», ICTV, «Інтері». Телесвіт маленький, немає людей, які дуже довго працюють на одному місці», - сказав він.

Водночас пан Пилипець спростував інформацію «Телекритики» про те, що його було усунуто від обов'язків. «Я два тижні перебував у давно запланованій відпустці», - сказав він.

Про свою подальшу роботу пан Пилипець поки що нічого сказати не зміг. Також він, з його слів, не володіє інформацією про подальші зміни в НІСі.

Нагадаємо, наприкінці 2013 року з «Інтера» звільнилися директор «Національних інформаційних систем» (НІС) Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, яких пов'язують з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним. Керівником НІСу став Антон Нікітін.

Також канал залишили журналіст Ольга Червакова, випусковий редактор Вікторія Найдьонова.

Натомість на канал з «України» перейшли працювати Олександр Лук'яненко й Андрій Данилевич.

Телекритика

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ