Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звіт про порушення на АТП №1, надісланий Садовому, «зник за невідомих обставин», – Веремчук

Голова тимчасової контрольної комісії для перевірки діяльності ЛК АТП №1 Валерій Веремчук повторно надіслав звіт комісії міському голові, оскільки попередній документ «зник за невідомих обставин» після того, як його передали представникам секретаріату. Про це йдеться у офіційному листі Валерія Веремчука до міського голови. Про це повідомила прес-служба Львівської крайової організації Народного Руху України.

В листі депутат повідомив, що питання заслуховування звіту комісії було включено до порядку денного пленарного засідання Львівської міської ради від 18.07.2013 року. Перед розглядом зазначеного питання усім депутатам та міському голові роздали повний текст звіту. За результатами розгляду питання про звіт тимчасової контрольної комісії міська рада прийняла відповідну Ухвалу.

«З огляду на Вашу відсутність під час заслуховування звіту тимчасової контрольної комісії, оригінал документу було передано працівникам секретаріату міської ради. Як мені стало відомо сьогодні, цей документ зник за невідомих обставин. У зв’язку з цим повторно скеровую Вам до відома копію звіту тимчасової контрольної комісії з перевірки діяльності ЛК АТП № 1, для вжиття відповідних заходів згідно прийнятої Ухвали Львівської міської ради», - йдеться у листі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ