Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Звіти антикорупційних комісій будуть оприлюднені на сесії Львівської обласної ради

Тимчасові комісії Львівської обласної ради з майна, розмежування меж населених пунктів, кар’єрів, лісомиливських угідь, створені для перевірки діяльності постійних комісій, ще не доповідали. Звіти комісій будуть оприлюднені на сесії Львівської обласної ради. Про це сьогодні, 1 квітня, повідомив голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

 

За його словами, відбулися тільки організаційні засідання тимчасових комісій. Голова ЛОР зазначив, що в роботу комісій не втручається.

 

Крім того, Мирослав Сеник заявив, що Львівська обласна рада повинна дати відповіді на питання, які були порушені в інтервю народного депутата Деньковича газеті «Експрес», і вона ці відповіді дасть. Чи будуть продовжуватися спекуляції навколо ЛОР залежить від  ініціаторів звинувачень.

 

Нагадаємо, що народний депутат України, екс-депутат Львівської обласної ради Іван Денькович в інтерв’ю газеті «Експрес» заявив про існування у Львівській обласній раді корупційного клану, який за вирішення того, чи іншого питання бере відкати. У причетності до цього клану Іван Денькович звинуватив низку депутатів ЛОР.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ