Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Звіти про виконання обласних програм оприлюднені на сайті ЛОР

Постійна комісія з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради Львівської обласної ради і надалі жорстко контролюватиме стан реалізації обласних цільових програм. Про це повідомила 13 березня голова постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради Львівської обласної ради Оксана Юринець під час підсумкового спільного засідання двох комісій Львівської обласної ради, на якому заслухали звіти про виконання обласних програм – постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради та постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради, повідомила прес-служба ЛОР.

Оксана Юринець розповіла: «Чи не вперше у Львівській обласній раді так детально розглядається кожна обласна програма, аналізується ефективність використання кожної гривні з обласного бюджету».

Напередодні слухання відбулися у всіх постійних комісіях ради. Про результати і висновки розповіла Оксана Юринець. Зокрема, єдиними програмами, які були виконані на 100 відсотків і щодо яких не було проблем із проходженням коштів через казначейство, стали програми щодо підтримки силових структур. Голова постійної комісії зазначила: «На сьогодні, після подій «Ночі гніву, які відбулись у Львові 18 лютого, майна, придбаного за кошти обласного бюджету, вже нема. Тому треба думати про інші, пріоритетніші програми, які повинні бути на 100 відсотків профінансовані, а не тільки прийняті».

Також Оксана Юринець наголосила, що лише на 10 % виконана Програма фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг, на 2013 рік. Відтак обласна рада контролюватиме стан реалізації обласних цільових програм. Усі звіти про виконання цих програм за 2013 рік розміщені на інтернет-сайті Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ