Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звинувачення на адресу Партії регіонів у причетності до вбивства Ярослава Федини абсурдні – заява

Львівська обласна організація Партії Регіонів вважає абсурдними звинувачення на свою адресу в причетності до вбивства головного лікаря Пустомитівської ЦРЛ, депутата районної ради Ярослава Федини. Про це йдеться у заяві Львівської обласної організації Партії регіонів.

"Сталася велика трагедія. Невідомі злочинці позбавили життя добру і чуйну людину, лікаря від Бога Федину Ярослава.

Шкода, що безсовісні політикани, викинуті на політичний смітник самим життям, не дочекавшись розслідування всіх обставин, пробують заробити політичні дивіденди на цій трагедії.

Абсурдними є звинувачення на адресу Партії регіонівв причетності до цього вбивства. Покійний очолював районну організацію «Єдиного Центру», далеко не опозиційну до нинішньої влади політичну силу .

Пан Ярослав Федина більше переймався не політикою, а проблемами Львівської медицини, допомагав як міг людям, за що заслужив їхню щиру повагу.

Він був не нашим конкурентом, а союзником в подоланні бездушного відношення до людей.

Нам відомі факти незрозумілих людям поступків нової команди, що прийшла до керівництва Пустомитівським районом. Вони будуть отримувати принципову оцінку.

Водночас закликаємо всі політичні сили не переступати межі людської моралі.

Ця передчасна і трагічна смерть світлої людини, патріота рідного краю, має об’єднати нас в боротьбі з криміналом.

Обласна рада Партії регіонів вимагає від правоохоронних органів вичерпних дій по розслідуванню цього зухвалого злочину", йдеться в заяві.

Нагадаємо, ввечері 2 вересня у подвір’ї власного будинку у селі Зимна Вода знайшли мертвим депутата Пустомитівської районної ради Ярослава Федину. Його руки були змотані скотчем, він лежав обличчям до землі. Сусіди бачили трьох нападників.

ГУ МВСУ у Львівській області порушило кримінальну справу за статею 115 Кримінального кодексу України.

Ярослав Федина, 1955 року народження, був депутатом Пустомитівської районної ради, членом фракції «Наша Україна», членом партії «Єдиний центр», також він був головним лікарем Пустомитівської районної лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ