Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Звинувачення у замовності справи Гудзяка – нісенітниця: хабар задокументовано як слід, – начальник міліції Львова

Жодного замовлення – з боку Уварова, Партії регіонів, БЮТ, «Нашої України» чи якоїсь іншої партії чи будь-кого – у справі міського голови Винник Теодора Гудзяка нема. Це «чиста» кримінальна подія, це «чистий» кримінальний злочин, хабар, який задокументований на належному рівні. Про це у коментарі Гал-інфо заявив начальник Львівського міського управління ГУ МВСУ у Львівській області Ігор Цікало у відповідь на звинувачення з боку соратників заарештованого міського Винник Теодора Гудзяка в замовності справи.

 

«Якщо Бень, який організував сьогоднішню прес-конференцію, захищає свого тестя Гудзяка, і свого помічника, який теж затриманий за підозрою в отриманні хабара, це ще нічого не означає.  Якщо прокуратур області, вивчивши матеріали справи, особисто порушив кримінальну справу, і то не за фактом, а проти Гудзяка, то я вважаю, що у справі все задокументовано належним чином. І справді були незаперечні підстави для порушення кримінальної справи», – наголосив Ігор Цікало.

 

 

На думку очільника міліції Львова, не дивно, що Богдан Бень захищає Теодора Гудзяка, бо він захищає не стільки себе, скільки самого себе. «Як я вже сказав, один із затриманих є помічником Беня, тому ще невідомо, якою буде у цій справі участь самого Беня, якщо ми дійсно дійдемо у цій справі до кінця розслідування», – зазначив  Ігор Цікало.

 

Нагадаємо, сьогодні, 18 лютого, під час прес-конференції у відповідь на запитання, чи достатньо впливовим є Сергій Уваров, щоб залучити правоохоронців до провокації проти Теодора Гудзяка, депутат Винниківської міської ради Михайло Герман відповів, що той пов’язаний з деякими високопосадовцями в правоохоронних органах.

 

«Нехай скаже, з якими, – прокоментував цю заяву Ігор Цікало. – Я Уварова знаю, як колишнього начальника Яворівського райвідділу міліції, як колишнього мера Винник. Знаю, як заявника, коли він звертався, бо в його дружини вкрали машину в 2004 чи 2005 році. От і всі стосунки, які у мене з ним були, за інших не знаю».

 

Водночас начальник міліції додав, що більше знайомий з Михайлом Германом. «Германа я знаю краще, ніж Уварова. Герман був начальником райвідділу в Сокалі, і я його знаю значно краще, ніж Уварова».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ