Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Звитяга львівських „міщан” у столиці Слобожанщини

У матчі 16-го туру чемпіонату України з футболу серед коман першої ліги ФК „Львів” у Харкові з мінімальним рахунком 1:0 обіграв місцевий „Геліос”.
„Геліос” (Харків) – ФК „Львів” – 0:1 (0:0). 21 жовтня. Харків. Температура повітря +12 градусів. 300 глядачів.
Суддя: Вакс (Сімферополь).
„Геліос”: Качоренко, Аніщенко, Пономаренко (Візьонок, 76), Тарасенко, Волошин, Лебединець, Сизіхін, Федосенко (Кравченко, 90), Ільєв (Запояско, 55), Бессалов (Погорєлов, 58), Горкун.
ФК „Львів”: Марущак, Гальчук, Ільків, Романюк, Даньків, Федорчук, Г.Баранець (Панас, 90+1), Теплий (Ільчишин, 60), Козьбан (Чепурненко, 90), Б.Баранець, Ханас.
Гол: Козьбан (62).
Попередження: Сизіхін (45+1), Волошин (86) – Теплий (8), Ільків (26), Федорчук (71), Романюк (82).
 
Гра пройшла за територіальної преваги господарів. Проте сталося це лише тому, що гості обрали в цій зустрічі тактику гри на контратаках. Якщо оцінювати гру не емоційно, а з точки зору професіоналізму, то треба визнати, що саме футболісти ФК „Львів” практично упродовж всіх 90 хвилин контролювали перебіг подій на полі. В підсумку підопічні Степана Юрчишина домоглися свого: вони не лише залишили в недоторканості свої ворота, а й зуміли в одній з контратак пройти оборону суперника. На 62-й хвилині Григорій Баранець, опинившись на зручній позиції, влучив у стійку воріт „Геліоса”, а Козьбан першим опинився на добиванні. Цей гол виявився єдиним у матчі і приніс перемогу команді гостей з рахунком 1:0.
Після вдалого вояжу до столиці Слобожанщини в активі ФК „Львів” стало 25 очок і наша команда наразі посідає в турнірній таблиці 7-ме місце. До того ж у „міщан” є одна гра в запасі. А свій наступний поєдинок підопічні Степана Юрчишина зіграють у п’ятницю, 26-го жовтня, на своєму полі в Добромилі проти бурштинського „Енергетика”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ