Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зима у Львові несподівано не наступить – Валерій Самойленко

У Львові погоджено план механізованого прибирання території міста в осінньо-зимовий період – про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник відділу благоустрою управління інженерного господарства Валерій Самойленко. Згідно з цим планом прибирання проводитимуть шляхово-ремонтні підприємства та ЛКАТП-1339.
Валерій Самойленко також повідомив, що цього року до роботи буде залучено 139 одиниць техніки. Крім цього в кожному районі передбачені кімнати відпочинку для водіїв та приміщення для зберігання техніки.
Як повідомив директор ЛКАТП-1339 В’ячеслав Сич, цього року на 9 одиниць оновили технічне забезпечення, однак, середня зношеність техніки для прибирання – 60-70%, тому, за його словами, в ідеалі потрібне оновлення техніки на 22-24 одиниці.
Що стосується пального, то Валерій Самойленко повідомив, що зараз у запасах є 10% пального, на його думку, цього для початку вистачить.
«Вся техніка на 100% готова до експлуатації, також у нас є 100% водіїв. Якщо буде потрібно, то ми візьмемо на роботу ще водіїв, щоб була змога працювати в кілька змін. Цього року зима у Львові несподівано не наступить, оскільки ми детально опрацювали і погодили план механізованого прибирання міста», - зауважив Валерій Самойленко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ