Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

2 грудня – всі на Майдан!

Підприємці не вважають, що вето Президента Віктора Януковича на Податковий кодекс не є остаточною перемогою. Відтак, вони закликають усіх мешканців України зібратися завтра, 2 грудня на Майдані на величезний мітинг проти кодексу Азварова-Тігіпка. Про це йдеться у зверненні протестувальників, розісланому на адреси ЗМІ.

Подаємо звернення повністю:

«Шановні колеги!

Настав час до активних дій всіх громадян України.

Досі в акціях протесту брали участь лише ті, хто працює на спрощеній системі оподаткування, та як правило, торговці базарів, які  відстоювали свої права. Треба віддати їм належне, вони домоглися неможливого, - змусили Януковича та його " монолітну" команду змінити свій сценарій. Чим вселили надію і віру в те, що Майдан не є даремним та в Україні будується громадянське супільство. 

Сьогоднішнє вето Януковича ще не можна назвати перемогою. Адже насправді вето не є документально оформлене і не відомо чи накладене на кодекс в цілому чи на окремі його частини. Є всі підстави вважати, що воно є частиною хитрої “гри в наперстки” з народом, який піднявся на спротив. Верховна Рада сьогодні повністю залежна від Банкової, вона буде приймати або не приймати те, що їй накаже “центр” у Партії регіонів.

Вимогу підприємців щодо вето на кодекс в цілому  – не виконано! Тому в четвер, 2 грудня, у вирішальний день всі на Майдан!

Увага: Четверговий протест концентрується у Києві. Всі, хто має змогу виїхати до Києва, будь ласка, робіть це, залучайте своїх друзів і рідних».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ