Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Lviv EURO 2012 Fashion Day зібрав VIP-гостей

Lviv EURO 2012 Fashion Day відбувся учора, 30 березня, у спорткомплексі «Олімпік» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36) за сприяння народного депутата України Петра Писарчука. Відкриття Львівського Тижня Моди відбулося за участю VIP-гостей та представників виконавчих органів Львівської міської ради. Про це повідомили організатори.

Основною подією на Lviv EURO 2012 Fashion Day став конкурс на найкращу колекцію одягу в стилі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. У представлених колекціях домінували біло-червоний, синьо-жовтий кольори, а також зелений, що символізував траву на футбольному полі. Переможницею конкурсу стала дизайнер зі Львова Оля Романова, яка отримала приз організаторів конкурсу – 10 тис. грн., а також спеціальний приз – статус друга Євро-2012.

Зокрема, подивитися на показ колекцій на тематику «Євро-2012» на «Південному» спеціально прибули директор Місцевого організаційного комітету «Євро-2012 Україна» Маркіян Лубківський, відома українська дизайнерка Оксана Караванська, співак Павло Табаков, друзі Євро-2012, футболісти Степан Юрчишин та Юрій Кульчицький, дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова, директор департаменту підготовки Львова до Євро-2012 Олег Засадний, а також численна аудиторія прихильників моди і футболу, оглядачів, журналістів та дизайнерів.

Спеціальним гостем Lviv EURO 2012 Fashion Day на ТВК «Південний» став екс-президент «Паризького синдикату (палати) Prêt-a-Porte», консультант всесвітньовідомих модних дизайнерів Дональд Потар.

Під час брифінгу Маркіян Лубківський наголосив, що приїхав до Львова спеціально на показ колекцій до Євро-2012, які відбулися у спорткомплексі на території ТВК «Південний». «Мені дуже сподобалося, маса вражень. Це був творчий показ, дуже багато креативу, новаторських рішень. Мені здається, що всі учасники були достойні нагород, але нагороди знайшли найкращих», - наголосив у коментарі М. Лубківський.

Набралася позитиву під час Lviv EURO 2012 Fashion Day і відома українська дизайнерка Оксана Караванська, яка з-поміж усіх показів у рамках Львівського Тижня Моди змогла відвідати лише покази на спортивну тематику.

«Беручи до уваги складну тематику, не можна оцінювати покази з точки зору тканин і з точки зору якості виготовлення. Звичайно, що в першу чергу для мене найважливішими були емоції кожної колекції, тому що вони були настільки різноплановими, що я для себе визначила єдиний критерій – емоції. Журі одноголосно прийняло рішення щодо першого місця. Тому що колекція Олі Романової була найчистіша, найзібраніша і найправильніша. Позитивних емоцій набралася. Молоді дизайнери щось придумують, це чудово, це нам у спину добрий поштовх», - наголосила Оксана Караванська.

Окрім цього, у рамках Lviv EURO 2012 Fashion Day за підтримки народного депутата Петра Писарчука відкрилася виставка фотографій офіційного фотографа національної збірної України з футболу Євгена Кравса «На шляху до Євро» та показ дитячих моделей на футбольну тематику від Театру моди «Дерево життя».

Фото - Йосип Марухняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ