Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівська міська рада. Випуск-2010

Сьогодні, 4 листопада, пройшли прощальнй збори депутатів Львівської міської ради п’ятого скликання. П’ята каденція демократичного скликання розпочала свою роботу 25 квітня 2006 року, пропрацювала майже 55 місяців та розглянула понад 5 тисяч питань, – зазначив секретар Львівської міськради Володимир Квурт.

Міський голова Львова Андрій Садовий подякував усім депутатам за спільну роботу та підтримку: «Якби не ваша підтримка і принципова позиція, не було б відремонтованих шкіл, садочків, нових магістралей. Для мене ці чотири з половиною роки були найтяжчі і водночас найцікавіші у моєму житті». Він також додав, що Львівські міська рада у плані публічності та прозорості є прикладом для всієї України.

Прощальне слово та подяку висловили усі голови фракцій у міській раді.

Володимир Квурт також наголосив, що під час цієї каденції вперше був прийнятий генплан міста, а воду львів’янам почали постачати цілодобово. «Ми пережили дві президентські кампанії, а Львів виборов право примати «Євро-2012. У нас було багато викликів та питань, але ми знаходили сили і бажання їх долати. Має надію, що у 2015 році львівські депутати також будуть гордо звітувати за зроблену роботу», – зазначив він.

За його словами, Львів і надалі повинен залишатися на принципових позиціях – не поступатися у мовному питанні, питаннях європейського вибору. «Маю надію, що Львів не буде іти на повідку будь-яких популістських рішень. Ми маємо стратегію генерального плану міста, тепер вона потребує деталізації та втілення конкретних програм», – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ