Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські підприємці створять мобільні загони, щоб протистояти тиску

У Львові відбулася акція протесту підприємців проти репресій стосовно учасників Податкового Майдану. на площу перед пам’ятником Тарасові Шевченку вийшло, за різними даними, від 500 до 1,5 тисяч підприємців.

Перед протестувальниками виступили представник Асамблеї організацій малого та середнього бізнесу Ігор Гурняк, голова профспілки «Автомобіліст України» Андрій Корчинський та представник руху «Відсіч» Юрій Шавело.

Підприємців закликали до єдності задля спільної мети.

Крім того, організатори акції оголосили, що підприємці планують створити загони оперативного реагування. Коли підприємець відчує що на нього чинять тиск, він зможе подзвонити, і за 10-15 хв. до нього під’їдуть. «Будемо сподіватися, що буде достатня кількість таких загонів. Це робиться для того, аби не залишати підприємців один на один. І навіть якщо це не юрист, просто поспостерігати, познімати на камеру», - розповіла Ольга Сало.

«Ми знали, що не буде 5 тис. Ми не вважаємо, що прийшло мало людей. По-перше, ми зробили велику перерву. По-друге, ми повідомили лише листівками. Нам було цікаво, як люди просто готові. Це є робочий час, і не всі мають найманих працівників, щоб залишити свій бізнес», - зазначила.

Акцію підтримати студенти Боголословської академії.

Фото - Йосип Марухняк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ