Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Міліція Львівщини жодним чином не розслідувала справу про підпал авто активістки у Брюховичах

За тиждень, з моменту першого підпалу автомобіля активістки в Брюховичах, міліція опитала лише постраждалу та її чоловіка. Жодну з осіб, котру назвала постраждала Юлія Лацик, міліція не викликала на допит. Про це активістам стало відомо 13 грудня під час зустрічі з очільником МВС Львівщини Дмитром Загарією.

"Всі знають, що Брюховичі кришує Вова Морда. Я так розумію, що наші міліціонери просто бояться з ним зв’язуватись. Скажіть, ви боїтеся Вови Морди, що по сьогоднішній день навіть не опитали людей, пов’язаних з ним, які могли брати участь у підпалі машини?" – запитав у міліціонерів Шеченківського райвідділу міліції, а потім у самого Дмитра Загарії львівський активіст Олег Радик, - "А ви, Дмитро Дмитрович, тоже боїтесь Вови Морди, який робить в Брюховичах все, шо хоче? Всі ж все знають: там заправляє він. Скільки нам чекати, шоб міліція почала працювати?".

Під час зустрічі очільник міліції розпорядився покарати винних у бездіяльності начальника Шевченківської міліції Мирослава Криштановичата та  слідчого у справі Володимир Созанського, котрі не провели належного розслідування щодо першого підпалу авто Юлії Лацик.

Також він наказав Сергію Зюбаненку щодня о сьомій вечора звітувати про стан розслідування у справі про підпал авто. "всіх покарати, як мінімум – догана. А з понеділка кожного дня о сьомій вечора мені звітувати особисто, це зрозуміло?", - розпорядився Дмитро Загарія.

Нагадаємо, 13 грудня, вночі, о 00:45 невідомі особи спалили машину активістки з Брюхович (елітне селище поблизу Львова) Юлії Лацик, що разом з однодумцями бореться проти незаконних забудов у Брюховичах, закрема вони намагаються врятувати озеро №1, яке потрохи засипають і вже почали зводити фундамент. Повідомили активісти з Брюховичів.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ