Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Міліція з'ясовує обставини смерті особи, голову якої виявлено на занедбаному стадіоні у Львові. Фото

Правоохоронці з'ясовують обставини смерті особи, голову якої сьогодні, 28 листопада, виявили у Львові на вул Сахарова. Останки у поганому стані і їх відправили на експертизу, яка встановить вік, стать загиблої особи. Про це Гал-інфо повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

В офіційному повідомленні ГУ МВС у Львівській області заявили про те, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють, кому належала знайдена частина тіла та обставини смерті.

Близько 11 години 28 листопада, на оперативний номер 102, надійшло повідомлення від львів’янки. Жінка повідомила, про те, що під час прогулянки її собака знайшов поліетиленовий пакет, у якому була людська голова.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, експерти та кінолог з службовим собакою. Страшну знахідку вилучено та направлено на експертизу.

«Зараз важко сказати кому належить ця голова та скільки часу минуло з моменту смерті особи. Над цим працюють правоохоронці», - розповів начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Чит. також: "У Львові на Сахарова виявили пакет з людською головою"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ