Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ми будемо перебувати у хаосі війни, поки кожен не усвідомить свою відповідальність – Олександр Сивак

Призвані до лав Збройних сил України під час четвертої хвилі мобілізації проживають та проходять підготовку на Яворівському полігоні. Усіх бійців забезпечили військовою формою нового зразка, а також отримали додатковий комплект канадської зимової форми. Керівництво відзначає високу мотивацію та готовність навчатись в особового складу.

"На відміну від попередніх, під час четвертої хвилі мобілізації було поставлено завдання, щоб мобілізаційний ресурс відповідав за своїм призначенням тим спеціальностям, за котрими вони будуть нести військову службу", - розповів перший заступник начальника Академії сухопутних військ полковник Олександр Сивак.

Також він зазначив, що під час четвертої хвилі мобілізації збільшено термін підготовки військовослужбовців, перш ніж їх буде скеровано до військових частин. Безпосередньо в військових частинах бійці також пройдуть бойове злагодження в складі відділень та бойових розрахунків.

"Варто сказати, що дуже багато свідомих громадян. Ті, які не лише вболівають за свою справу, а й за справи державні. Підтримують один одного від порушень військової дисципліни. Я був під час прийому офіцерського складу, жоден з них не мав негативного ставлення до служби, кожен був морально готовий", - прокоментував мотивацію мобілізованих Олександр Сивак.

На його думку, висока мотивація бійців пояснюється тим, що чоловіки усвідомлюють необхідність кожному докласти своїх зусиль для перемоги у війні. "Кожен з нас починає розуміти, що як не докладатиме зусиль  – це ніколи не закінчиться, а ми і далі будемо перебувати в хаосі війни", - наголосив Олександр Сивак.

Фото – Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ