Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі немає спокою, бійці відступати не планують, місцеві мовчать, - волонтер

Львівські волонтери з Народної самооборони Львівщини вирушили у 14-ту поїздку на Донбас. Сьогодні, 26 травня, в коментарі Гал-інфо керівник Народної самооборони Львівщини Валерій Веремчук розповів, що волонтери вже побували у Щасті та Станиці Луганській.

За словами Валерія Веремчука, спокою на Донбасі немає, терористи продовжують обстрілювати позицій наших бійців тривають.

«В Станиці Луганській постійний вогонь з боку терористів. Вони відкривають вогонь і в ночі. Наші воїни дають гідну відповідь, і так щоночі. Тут стоїть наш батальйон «Львів». Хлопці налаштовані рішуче, у них високий бойовий дух і відступати з позицій вони не планують», - розказав Валерій Веремчук.

Окрім того, за його словами, в Станиці Луганській діє чи не єдиний «піший перехід». Тут щодня люди з окупованої російськими терористами території ідуть на вільну територію за українськими продуктами.

«Коли обстріли з боку російських терористів посилюються, то перехід доводиться закривати. Однак це для місцевих найбільше покарання, адже без переходу вони залишаються без харчів», - розповів волонтер.

Він також наголосив, що незрозумілою є і позиція місцевих мешканців, що на звільненій від терористів території.

«Що вони говорять? Нічого. Переважно ніхто не висловлює свою думку», - сказав він.

 Фото з ФБ Народної самооборони Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ