Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На ДВК №462042 у Львові виборці не змогли знайти себе у списках на других виборах поспіль

На ДВК №462042 у Львові виборці не змогли знайти себе у списка. Про це львів`яни поскаржились телефоном в редакцію Гал-інфо. За іхніми словами, повторилась ситуація останніх президентських виборів.

"Тоді на дільниці нам пообіцяли, що списки будуть уточненні, однак дотепер так нічого не змінилось. Голова комісії на наші претензії відреагував неадекватно, і взагалі виявив непрофесійність", - розповіли виборці.    

Гал-інфо звернулось за коментарем до голови ДВК №462042  Станіслава Барчака. Як так сталось, що громадяни на других виборах поспіль не можуть знайти себе у спиках виборців?  

За його словами, було дві заяви щодо списків виборців. В одному з випадків виборець повернувся із-за закордону, однак вчасно не повідомив про своє повернення в Україну. "Також вчора до нас звернувся іще один виборець, що повернувся нещодавно в Україну. Його не було в списках, тож ми порадили звернутись йому до суду. Сьогодні він зумів проголосувати прийшовши на дільницю з рішенням суду", - зазначив Станіслав Барчак.

Також, за його словами, до дільничної комісії надійшло кілька скарг щодо голосування вдома. В усіх випадках виборці не звернулись вчасно з письмовою заявою, як того вимагає законодавство.

Щодо інцидентів під час сьогоднішнього дня голосування, то він їх не згадав. 

Фото – Сергій Бобра, Гал-Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ