Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кордоні з Польщею затримали нелегальних мігрантів з Шрі-Ланки та Сомалі

Чергову групу нелегальних мігрантів, що намагалися дістатися сусідньої Польщі, затримали прикордонники Мостиського загону. Про це повідомляє Прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Двох громадян Шрі-Ланки та трьох сомалійців, у тому числі з 9-ти місячною дитиною, за лічені метри від державної межі затримали сьогодні вранці прикордонники відділу «Смільниця».  Інформацію про можливе порушення кордону групою невідомих зелені берети отримали завчасно, наразі продовжуються заходи щодо встановленню осіб причетних до організації спроби їх переправлення та підвозу до прикордоння. Затриманим громадянам забезпечено обігрів та теплу їжу, також, на прохання матері немовля, необхідні засоби гігієни та дитяче харчування.

В подальшому порушників буде доставлено в пункт тимчасового тримання Мостиського прикордонного загону з метою встановлення особи та складання документів адміністративної справи за спробу порушення державного кордону України. Завдяки масштабним заходам протидії нелегальній міграції на ділянці прикордонного загону та зосередженню зусиль на основних каналах їх переправки мостиські прикордонники попередили незаконне переміщення мігрантів до країн ЄС вже втретє у цьому місяці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ