Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині зіткнулися дві вантажівки та легковик: троє людей загинули

Унаслідок зіткнення двох вантажних та одного легкового автомобілів 15 січня о 17:28 поблизу с. Підгірці Бродівського району на автошляху Київ-Чоп загинуло 3 особи та 3 особи з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано.Про це повідомила прес-служба МНС України.

Як повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області, біля села Ясенів Бродівського району водій автомобіля Тойота Ленд Крузер Прадо», 51-річний житель Сумської області, рухаючись у напрямку до міста Львова, скоїв ДТП.

Зокрема, водій вищевказаного автомобіля під час виконання маневру обгону вантажного автомобіля «Рено Магнум», яким керував 52-річний житель міста Черкаси, скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «ДАФ» під керуванням 48-річного жителя Закарпатської області, який рухався у напрямку до міста Києва. У результаті зіткнення з автомобілем «ДАФ», автомобіль «Тойота Ленд Крузер Прадо» відкинуло на попутну смугу руху, де він зіткнувся з автомобілем «Рено Магнум», який намагався обігнати.

Унаслідок зіткнення транспортні засобі отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «Тойота Ленд Крузер Прадо» та двоє водіїв вантажівок отримали тілесні ушкодження різної важкості.

Троє пасажирів автомобіля «Тойота Ленд Крузер» загинули на місці аварії.

За фактом ДТП зараз триває слідство.

Додамо, що кілька днів поспіль на Львівщині йде сніг, на дорогах ожеледиця.

Фото - прес-служба УДАІ у  Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ