Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Начальник ДАІ Львова під тиском громади написав заяву на звільнення. Фоторепортаж

Сьогодні, 3 квітня, активісти «Самооборони», «автомайдану», «Дорожнього контролю», «Автономного опору», пікетували міське управління ДАІ Львова з вимогою звільнити його начальника Богдана Мицака. Кілька десятків активістів зайшли до кабінету керівника ДАІ та змусили його написати заяву на звільнення.

Активісти зібрались перед будівлею міського управління ДАІ, тримаючи в руках плакати «Хворі повинні лікуватись», «Хабарники львів’янам не потрібні». Вони скандували «Геть хабарника!» та «Мицак, виходь!».

Опісля активіст Автономного опору Зенон Дашак закликав людей вимагати від огдана Мицака написати заяву на звільнення: «Якщо він не хоче сам вийти до громади, тоді ми самі зайдемо до нього в кабінет та вимагатимемо заяви на звільнення».

Із цими словами активісти пройшли в кабінет керівника ДАІ. Присутні в приміщені правоохоронці жодного опору громаді не чинили.

Богдан Мицак відмовився писати заяву на звільнення, посилаючись на те, що рішення має прийняти керівництво. У відповідь активісти «Дорожнього контролю» зателефонували до начальника міського управління міліції Сергія Зюбаненка, який згодом приїхав до міського управління ДАІ та порадив Богдану Мицаку з гідністю офіцера покинути посаду, зважаючи на несприйняття його какндидатури з боку громади.

Люди принесли в кабінет Богдана Мицака шини, наголошуючи на тому, що Майдан стояв проти хабарників та готовий іти до кінця. Також активісти почали закидати робочий стіл начальника ДАІ дрібними купюрами та монетами, скандуючи при тому «Пиши заяву за гроші!».

Під тиском громади Богдан Мицак написав заяву на звільнення з посади начальника ДАІ Львова, однак, присутні зустріли ці дії критикою. Після того Богдан Мицак написав другу заяву - на звільнення з органів внутрішніх справ. Обидві заяви прийняв Сергій Зюбаненко, зазначивши, що вже сьогодні подасть їх на розгляд.

Після цього активісти звільнили приміщення кабінету. Богдану Мицаку дали час, аби він забрав особисті речі.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ