Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Остаточна смерть Львівського автобусного заводу: на його території почали будувати житловий комплекс. Фото

У Львові поруч з перехрестям вул. Хуторівка – вул. Стрийська, на території Львівського автобусного заводу розпочались підготовчі роботи до будівництва багатоповерхових житлових будинків. Наразі демонтована частина бетонного паркану, а на самій території працює важка будівельна техніка.

"Нам надали наказ "Про затвердження нових містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки та будівництва ТзОВ "Леви міста" багатоквартиртирних житлових будинків із вбудованими громадськими приміщеннями та підземним паркінгом" на вул. Стрийська 45", - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

За її словами, нині там проводять підготовчі роботи відповідно до наказу та декларації Держархбудконтролю про початок виконання підготовчих робіт.

Згідно з документами, територія, на котрій розпочалось будівництво, з 2006 року була у власності ТзОВ "Леви міста". "Державний акт на право власності на земельну ділянку виданий ТзОВ "Леви міста" за адресою Стрийська 45, 28 квітня 2007 року. Підставою для його отримання був договір купівлі-продажу від 12 грудня 2006 року", - розповіла Ірина Маруняк.

На додаткове запитання журналіста Гал-Інфо, чи була ця земельна ділянка у власності Львівського автобусного заводу, голова Сихівської адміністрації не змогла відповісти. "В нас, на жаль, нема інформації між ким і ким був укладений договір купівлі-продажу даної земельної ділянки", - зазначила Ірина Маруняк.

Зазначимо, що фактична адреса заводу ЛАЗ місто Львів, вулиця Стрийська, 45 збігається з адресою земельної ділянки, котру в 2006 році придбало ТзОВ "Леви міста".

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ