Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Під час аукціону у Львові скульптуру шоколадного лева продали за 3 500 грн

Під час благодійного аукціону, який відбувся у понеділок, 8 березня, на Шоколадного балу відбувався ульвівському Будинку вчених, продали 8 шоколадних скульптур.

 

Шоколадного лева кондитера-шоколатьє Валентина Штефаньо продали за 3 500 грн. Собівартість такого витвору мистецтва – 2 500 грн, адже він зроблений із французького шоколаду. „Це скульптура лева на полюванні, - розповів автор Валентин Штефаньо. - Я вклав у цю скульптуру любов, тому вона принесе успіх своєму власникові. Кожного дня він буде відламувати шматочок шоколаду і заряджатися цією енергією.”. Стартова ціна шоколадного лева була 1 000 гривень.

 

Решта 7 скульптур були продані за 3 750 грн. Скульптуру з чорного та білого шоколаду „З ніг до голови”, що зображала жіночу туфельку і губну помаду, продали за 450 грн. Найдорожчою була „Спокуса”, яка пішла з молотка за 850 грн, а найдешевшою виявилася єдина скульптура з білого шоколаду „Лотос”, за яку дали 300 грн. Стартова ціна усіх сімох скульптур львівських авторів становила 200 грн.

 

Усі вилучені від аукціону кошти передані Мальтійській службі допомоги.

 

Нагадаємо, три дні, з 6 по 8 беоезня у Львові відбувалося Третє міське свято школаду, під час якого гості моглим відвідати Шоколадний бал, виставку світлин, аукціон написаних шоколадом картин, та будівництво шоколадної Ратуші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ