Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Підготовку Львова до ЄВРО 2012 оцінили на 5 з мінусом

1/3
Сьогодні із офіційним візитом Львів відвідав віце-прем'єр-міністр України з питань ЄВРО 2012 Борис Колесніков. За результатами візиту відбулась прес-конференція, на якій Борис Колесніков оцінив підготовку Львова до ЄВРО 2012 на «5» з мінусом. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Ми сьогодні відвідали Львівську область. Були на двох головних об'єктах, які мають бути готові до Євро 2012. Це львівський стадіон і львівський аеропорт.

 

Також ми були на кордоні держави.  Зі свого боку уряд та адміністрація не розглядають взагалі жодних інших варіантів по містах. Всі 4 українських міста будуть готові до ЄВРО. З того, що ми сьогодні вивчили, зрозуміло, що якщо в терміни фінансувати всі роботи

працювати по відповідних термінах, то Львів однозначно буде готовий до ЄВРО-2012. Пам'ятаєте зимову олімпіаду у Ванкувері. Вона коштувала 10 мільярдів доларів. Місцеві бюджети не мають таких коштів. Тому, якщо держава не вкладе коштів, то ні Львів, ні Донецьк не зможуть наблизити інвестора.

 

У нас самих витрат по ЄВРО - це київський та львівський стадіон. Це конкретні витрати. Все інше - дороги, тощо - і так треба було побудувати. На щастя, ми отримали ЄВРО і це буде зроблено швидше.

 

Щодо загальної оцінки підготовки Львова до ЄВРО 2012, то я б поставив 5 з мінусом міському керівництву. Але це аванс, який треба підтверджувати», - повідомив сьогодні під час прес-конференції віце-прем'єр-міністр України з питань ЄВРО 2012 Борис Колесніков».

 

Нагадаємо, що сьогодні з офіційним візитом у Львові перебував віце-прем'єр-міністр України з питань ЄВРО 2012 Борис Колесніков. Разом з віце-прем'єром оглядати об'єкти до ЄВРО-2012 у Львівській області приїхав міністр фінансів Федір Ярошенко, міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба, міністр транспорту та зв'язку Костянтин Єфименко, міністр економіки Василь Цушко, міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Равіль Сафіулін, директор «МОК «Євро-2012» Україна» Маркіян Лубківський.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ