Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підприємці Львівщини поскаржились Синютці: мало того, що тиснуть, а тут ще й куплені люстратори

Сьогодні, 26 лютого, в стінах Львівської ОДА відбулась зустріч голови ОДА Олега Синютки з представниками громадськості та підприємницького середовища Львівщини. Про це повідомив кореспондент Гал-Інфо.

"Хочу розпочати з того, що важливим для нас буде відродження громадської ради при ОДА. Має бути лише дискусія про те, чи буде окрема громадська рада для підприємницького середовища, чи вона буде частиною однієї великої громадської ради", - розпочав зустріч Олег Синютка.

За словами, очільника Львівської ОДА необхідно побудувати роботу таким чином, аби кожен документ, що виходить зі стін адміністрації проходив обговорення в експертному середовищі.

"Також болючою темою залишається система контролю, отримання дозволів та прийняття рішень. Я вважаю, що прийняте в державі рішення щодо запровадження центрів надання адміністративних послуг є насправді добре. В кожному районі ці центри наразі працюють абсолютно по-різному, однак сама ідея правильна", - розповів Олег Синютка.

В свою чергу підприємці зазначили, що це не найбільша проблема - де саме та як вони будуть отримувати дозвільні документи. "Важливо, щоб контролюючі органи не використовувались з метою тиску та блокування роботи підприємств", - зазначили присутні підприємці.

Також вони попросили звернути увагу на недобросовісних "люстраторів", котрих останнім часом дуже багато розвелось у Львівській області. За словами підприємців, одна справа, коли претензії до чиновників чи керівників певних підприємств виникають справедливо. Однак часто так званих "люстраторів" купують та спеціально нацьковують на того чи іншого керівника.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ