Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Підрозділи сектору «А» провели заняття з бойової підготовки

У смузі відповідальності сектору «А» сил АТО військовослужбовці військових частин та підрозділів, які перебувають на лінії зіткнення, відповідно до плану проводять заняття із бойової підготовки. Повідомили врегіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

Зокрема, нещодавно військовослужбовці одного з механізованих батальйонів окремої механізованої «Залізної» бригади на території колишнього полігону «Трьохізбенский» провели заняття з вогневої підготовки.

Під час занять військовослужбовці вдосконалили знання та навички із використання штатного озброєння та військової техніки. Стрільби проводились зі стрілецької зброї, озброєння БТР-80, 82 міліметрового міномету, протитанкової гармати Д-44.

Під час занять відпрацьовувались штурмові дії механізованих підрозділів, дії під час попадання в засідку, вихід з бою тощо.

За результатами занять, підсумки підбив начальник групи організації бойової підготовки сектору майор Максим Супрун:

- Військовослужбовці перевірених підрозділів продемонстрували належний рівень бойового вишколу. Це й не дивно, адже усі вони неодноразово брали участь у бойових зіткненнях. В ході занять зброя особового складу та озброєння бойових машин підрозділів були приведені до нормального бою.

Зі слів офіцера, у командирів підрозділів, які були призвані за мобілізацією ще є певні недоліки в проведенні занять. Зокрема, недостатня методична грамотність. Однак, це критично не впливає на загальний рівень організації заходів бойової підготовки.

- Знання приходять з досвідом, - відзначив перевіряючий офіцер.- За результатами заняття, хотів би відзначити у кращий бік командира роти одного з механізованих батальйоні бригади лейтенанта О.Трубнікова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ