Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Півсотні мешканців Львова підписали заяви про взяття на поруки ув’язнених львівських активістів Гавриліва та Салиги. Фото

Сьогодні, 7 лютого, у великій сесійній залі Львівської міської ради небайдужі мешканці міста підписали заяви про взяття на поруки двох львівських активістів Майдану, яким «шиють» різні правопорушення, – Мар’яна Гавриліва та Олексія Салиги.

Зокрема, таке клопотання підписав міський голова Львова Андрій Садовий. Він наголосив, що це для нього є великою честю. І додав, що мусимо зробити все можливе і неможливе, щоби двоє хлопців, які нині перебувають в ув’язнені, опинилися на волі. Як зауважив міський голова, це стосується всіх ув’язнених активістів.

Власне Олексій Салига наразі перебуває у Лук’янівському СІЗО, йому інкримінують хуліганство та опір правоохоронцям. Мар’ян Гаврилів лікується в Олександрівській лікарні, його звинувачують у організації масових заворушень.

Додамо, що в залі перебувало десь півсотні львів’ян, серед них були колишній політв’язень Ігор Калинець та колишній ув’язнений майданівський активіст Олег Панас. Всім присутнім в залі роздали текст заяви про взяття на поруки затриманих, яка адресована Апеляційному суду Києва. Люди ставили свої підписи в заявах.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ