Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Роналду зраджував зі мною Ірині Шейк, - модель Playboy. Фото

Чилійська модель Playboy Даніелла Чавез стверджує, що закрутила короткий роман з Кріштіану Роналду ще в той час, коли його офіційною дівчиною вважалася Ірина Шейк, - DailyMail.

Чавез дала інтерв'ю мексиканській газеті Reforma і заявила, що в листопаді минулого року спокусила знаменитого футболіста.

"Ми з Кріштіану познайомилися в США в 2014 році. До цього моменту ми вже спілкувалися по електронній пошті і скайпу, а коли мені треба було приїхати по роботі, він запропонував мені провести з ним кілька днів", - заявила дівчина.

Дівчина також розповіла, що Роналду "спочатку трохи соромився", але не зміг перед нею встояти. За її словами, "близьке знайомство" з Кріштіану було її давньою мрією.

"Я просто хотіла здійснити свою давню фантазію. Мені дуже подобається його фігура, а він в захваті від мого обличчя і мого бюста, а ще він раніше ніколи не спав з моделями Playboy", - розповіла Чавез.

Нагадаємо, що про розрив Шейк і Кріштіану Роналду стало відомо в січні. Після цієї звістки таблоїди не раз писали про те, що причиною розриву стали численні зради спортсмена.

Еспресо.ТВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ