Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Школярів найбільше цікавило, як виглядає банківський сейф з грішми: «Кредобанк»відкрив двері для дітей

1 листопада львівським школярам зробили екскурсію «Кредобанком». Як пояснив прес-секретар ПАТ “Кредобанк”Віктор Гальчинський, захід організували з нагоди Всесвітнього дня ощадності (31 жовтня), широке відзначення якого ініціювали Незалежна асоціація банків України та НБУ та в рамках Всеукраїнського місяця фінансової грамотності, який відзначатимуть протягом листопада.

Отож, «Кредобанк» вдруге підтримав ініціативу відзначення Всесвітнього дня ощадності, але цьогоріч вирішив творчо підійти до відзначення цієї дати»,– пояснив прес-секретар.

Так, за його словами, під час Всесвітнього дня ощадності представники Львівського інституту банківської справи та Асоціації львівських банків провели відкриті уроки з фінансової грамотності у більш як 30 школах Львова. До цих заходів, зокрема, долучилось і кілька волонтерів - працівників «Кредобанку».

Першу екскурсію для дітей провели для збірної групи львівських школярів віком від 11 до 14 років. 1 листопада їм показали центральне львівське відділення «Кредобанку», а також процесинговий центр, де обробляються всі карткові операції, та контакт-центр банку.

Школярі були в захваті від такої екскурсії, наввипередки фотографувались у кріслі директора банку та ставили багато запитань. Найбільше ж їх цікавило, як виглядає банківський сейф з грішми…

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ