Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Свято Батьківства у Львові: щасливі діти – щаслива країна

22 – 23 жовтня 2011 р у Львові за адресою пл. А.Міцкевича 5 (Центральній супермаркет «Антошка») відбувся соціальний проект «Свято Батьківства» під гаслом «Мацьопи знову в моді!», повідомили організатори.

Свято проводиться в рамках ІІІ Всеукраїнського Фестивалю Свідомого Батьківства.

Мета акції – привернути увагу громадськості до питань дитинства, раннього розвитку, сім'ї та батьківства і підвищити професійний рівень фахівців, що працюють в цій галузі. Підняти значимість сімейних цінностей, екологічного родинного відпочинку, і впровадити новий метод – «сімейний розвиваючий відпочинок».

«Основні риси майбутньої особистості закладаються в період вагітності, пологів та раннього дитинства. Тому ми збираємо разом, в одному просторі, в єдиній дії перинатальних психологів, педагогів, батьків, дітей і вагітних. Ми прагнемо подарувати учасникам події розуміння: навчати і виховувати доцільно з моменту зачаття! Якщо вагітність протікає усвідомлено, пологи гармонійні і ресурсні, і в перші три роки дитині приділено тілесно, емоційно та інтелектуально спрямовану увагу, ми отримаємо - цілісну особистість, всебічно розвинену і кризово захищену людину, гідного громадянина, гордість батьків. Щасливі діти спроможні зробити щасливими сім’ю, країну, навколишній світ. Ми будемо тішитись з того, що живемо у середовищі талановитих, збалансованих, здорових і щирих людей», – запевняють організатори.

Важлива місія свята, йдеться в повідомленні, - показати сім’ям можливість проводити час разом, відпочивати та навчатись цікаво та весело, насолоджуватись життям спільно, втілювати в життя мрії та родинні проекти (концепт «сімейного розважального відпочинку»)

Свято мало інформаційно-розважальну програму, присвячену актуальним питанням вагітності, пологів, розвитку і виховання дітей. А саме: розвиваючі ігри для мацьоп, лекції для майбутніх батьків, семінари для родини, присвячені темам розвитку та виховання, парад слінгобатьків, боді-арт, тощо.

Організатор проекту: Громадська організація «Асоціація Свідомого батьківства» (Львівський осередок - Родинний центр «Мацьопа», www.mazziopa.org.ua )

Генеральний партнер проекту: мережа супермаркетів «Антошка»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ