Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Свято шоколаду у Львові: шоколад б'є імпортним фонтаном

Учора, 6 березня, у Львові розпочалося III Свято шоколаду. Організатор свята, радник міського голови з питань розвитку туристичної інфраструктури Андрій Сидор розповів, що на всі дійства планують витратити близько 3 тонн шоколаду. Заходи пройдуть у Палаці мистецтв та на площі перед Оперним театром.

 

„200 кг піде на країну Шоколадію, кожна із скульптур, які виготовлять майстри, важитиме 18 кг, фонтани - по 20 кг. Фонтани привезли аж з Великобританії”, - розповів Андрій Сидор.

Сьогодні ж, 7 березня, на усіх львів'ян очікує чудовий подарунок - величезний торт у вигляді львівської Ратуші. Також відбудеться аукціон, на якому продаватимуть картини, намальовані шоколадом.

„Наступного року плануємо запросити десять професоналів-шоколатьє, щоб кожен продемонстрував своє вміння, а ми оберемо найкращого”, - додав Андрій Сидор, -- поділився планами Андрій Сидор, -

Міський голова Львова Андрій Садовий, який побував на святі, зізнався, що дуже любить шоколад. „Чоловіки поділяються на тих, хто любить шоколад, і тих, хто соромиться зізнатися у цьому", - пожартував він. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ