Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Брюховичах спалили авто активістки, яка бореться з бандитами, які хочуть «хапнути» ціле озеро

Сьогодні, 13 грудня, вночі, о 00:45 невідомі особи таки спалили машину активістки з Брюхович (елітне селище поблизу Львова) Юлії Лацик, що разом з однодумцями бореться проти незаконних забудов у Брюховичах, закрема вони намагаються врятувати озера №1, яке потрохи засипають і вже почали зводити фундамент. Повідомили активісти з Брюховичів.

Цього разу палії залили займисту речовину (очевидно) бензин просто під передній капот авто, внаслідок моторний відсік практично миттєво вигорів.

Тиждень тому під час сесії Брюховицької селищної ради вже було здійснено спробу підпалу автомобіля. Але тоді машину, що була припаркована на центральній вулиці Брюхович, погасили небайдужі перехожі. Цього разу машина стояла коло будинку активістки: поки приїхали пожежники, півавта просто вигоріла.

«Ми, громадські активісти Брюховичів, запевняємо: ми не перестанемо вести боротьбу проти місцевих негідників, що продовжують знищувати принципи, за які боровся Майдан і за які сьогодні гинуть наші співвітчизники. Більше того, вважаємо, що міліція Шевченківського району, до якої ми звертались, неефективно опрацювала як наші звернення щодо гучних справ у Брюховичах, так і не розслідувала як слід підпал машини нашої колеги», - сказано у повідомленні.

Сьогодні, 13 грудня, о 12:00 протестанти мали намір потрапити на прийом до начальника обласного управління міліції Дмитра Загарії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ