Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові конфлікт щодо зупинки громадського транспорту на пр. Чорновола

Сьогодні, 13 травня, активісти ГО "За якісний транспорт" боролись з припаркованими автомобілями на зупинці поруч з готелем "Львів". Працівники ДАІ виписали кілька штрафів та евакуювали авто. Однак представники готелю називають зупинку незаконною.

"Інколи автобусам доводиться зупинятись посеред дороги. Вони не можуть заїхати в кишеню на зупинці. Скоро тут курсуватиме тролейбус, що збільшить навантаження на зупинку", - розповів Ростислав Васюник, активіст ГО "За якісний транспорт".

Акція була погоджена з Галицькою районною адміністрацією. Також з чиновниками було погоджено, що буде нанесена відповідна розмітка на дорозі.

Однак представники готелю вважають зупинку громадського транспорту незаконною та наголошують, що кишеня була зроблена для парковки автомобілів. "Нам минулого року відмовили продовжити договір оренди та у збудованій нами кишені зробили зупинку громадського транспорту. Дозвільних документів на організацію тут зупинки у міста нема. Тому працівники ДАІ не мають права забирати автомобілі", - зазначив юрист Сергій Гриценко.

Працівники ДАІ зауважили, що зупинка громадського транспорту законна, адже встановленні відповідні знаки.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ