Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові обурені люди б'ють вікна у будівлі головного управління МВС. Фото. Відео

У Львові обурені люди б'ють вікна у будівлі головного управління МВС, що на вул. Григоренка. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Каміння летить у шибки першого і другого поверху. Протестувальники дуже розлючені, емоції зашкалюють, якогось очевидного лідера серед них нема.

Повз них проїхала міліцейська автівка, її також мало не закидали камінням. 

Станом на 21.40 перед головним управлінням міліції вже зібралося кілька тисяч активістів. Вікна на першому та другому поверхах вже порозбивані, також понищені камери зовнішнього спостереження. Мітингарі розписали фасад написами «Прийшов ваш час», «Владу – народу».

Далі активісти почали таранити двері центрального входу. Коли їм не вдалося їх висадити, вони дісталися в середину будівлі через боковий вхід, що з вул. Листопадового чину.

Активісти дубувають бруківку. 


Один з них, що побував у будівлі, сказав журналістові Гал-інфо, що в управлінні перебуває до 200 беркутівців. Протестанти вже винесли перші трофеї - захисні щити, бронежилети, каски.


Про захоплення зброї інформації не було. 

У цей час протестувальники почали одягати бойові обладунки. 


Далі протестанти на сусідній вул. Менцинського - навпроти інституту туризму - перевернули міліційське авто і почали тут роботи барикаду.

Виносять меблі з управління міліції, палять багаття і розбудовують барикади. 

Фото і відео - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ