Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

У Львові перевізники заблокували Ратушу: звинувачують Садового, що він хоче забрати всі маршрути

Сьогодні, 18 грудня, у Львові працівники транспортного підприємства «Успіх-БМ» заблокували автобусами будівлю міської ради, де відбувається чергова сесії міських депутатів. Водії час від часу сигналять з усіх клаксонів, висловлюючи таким чином протест проти наміру влади забрати у них маршрути. Також протестанти заполонили коридори Ратуші, зайшли до сесійної зали. У руках у них плакати з гаслами проти Садового.

У коментарі Гал-інфо учасник акції протесту на ім`я Василь повідомив, що вони зібралися через те, що міський голова Львова Садовий має намір забрати всі автобусні маршрути собі.

«Садовий хоче всі маршрути забрати собі, щоб створити у Львові одне велике комунальне транспортне підприємство. Але внаслідок таких дій рано чи пізно десятки людей, що нині працюють на багатьох інших транспортних підприємствах, залишаться без роботи. Ми категорично проти такого свавілля», – сказав Василь.

За його словами, підприємство «Успіх-БМ» може втратити міські маршрити від 43 по 53, і це може статися у найближчий час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ