Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові стартував фотоконкурс «Photo Jazz Bez» – про джаз у широкому розумінні

Львівський фотоклуб «Ч/Б.5х5» розпочав фотоконкурс «Photo Jazz Bez». Темою конкурсу є джаз у широкому розумінні – у конкурсі можуть приймати участь фотографії не тільки з концертів фестивалю, аkе роботи зроблені під час фестивалю «Jazz Bez 2009» також вітаються. Про це повідомили організатори.

 

У конкурсі можуть взяти участь всі охочі незалежно від фахового рівня і місця проживання. На  конкурс прийматимуться роботи, які  відповідають широкому трактуванню  його теми – джаз. Кількість  робіт, які можна прислати на  конкурс, не більше 10. Сам же конкурс триватиме з 1 по 24 грудня 2009, а результати буде оголошено в січні 2010.

 

За  результатами роботи журі буде  визначено одного переможця фотоконкурсу, а за умови високого художнього рівня надісланих робіт буде проведено виставку найкращих робіт у галереї-клубі «Квартира 35». Найкращі роботи будуть показані на сторінках блогу «Дзиґи»

 

Серед членів  журі: Юрій Яремчук – саксофон, Марк Токар – контрабас, Костя  Смолянінов – фото. Головний приз фотоконкурсу: музичний альбом «Poltva» джазового колективу «Five Spots» (членами якого є Юрій Яремчук та Марк Токар і в оформленні якого використані фотографії Кості Смолянінова) та абонемент для двох осіб на всі концерти ювілейного «Jazz Bez 2010».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ