Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові святкували День внутрішніх військ

В управлінні Західного територіального командування відбулися урочисті заходи, присвячені 18 річниці внутрішніх військ.

 

В управлінні Західного територіального командування відбулися урочисті заході присвячені 18 річниці внутрішніх військ. Про це повідомив Начальник групи зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України підполковник Вадим Голуб.

 

Традиційно усіх присутніх із святом привітав начальник управління генерал-лейтенант Сергій Конопляник. Також у гості до правоохоронців завітали представники міської та обласної влади, правоохоронних органів, державної прикордонної служби України та департаменту виконання покарань.

 

Гості дякували військовикам за сумлінну службу та співпрацю. По завершенню церемонії нагородження на сцені клубу відбувся святковий концерт. Танцями, піснями та гуморесками військовослужбовців вітали як професійні колективи та і переможці конкурсу художньої самодіяльності 2009 року.

 

Також на території частини Галицького з’єднання внутрішніх військ  влаштували виставку зброї та техніки,де всі охочі змогли сфотографуватись.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ